Uudisrakentaminen

Uudisrakentaminen

Omakotitaloista piharakennuksiin Salon ja Turun seudulla

Oletko ajatellut rakennuttaa omakotitalon? Salolainen Rakennusliike Petri Vainio tarjoaa sinulle täydellisen rakennuspalvelun avaimet käteen -tyylillä, jonka lopputuloksena on asumisvalmis koti. Teen yhteistyötä kaikkien rakentamisen ammattialojen kanssa, joten omakotitalon rakentaminen käy kanssani vaivattomasti. Uudisrakentaminen voidaan sopia toki pienemmälläkin toteutuksella riippuen siitä, kuinka paljon haluat itse hoitaa rakentamiseen liittyviä asioita. Kauttani saat joka tapauksessa kaikki rakennuspalvelut, myös erilaiset kaivinkonetyöt, kuten salaojitukset onnistuu. 

Rakennan omakotitalojen lisäksi autotallit ja -katokset, kesäkeittiöt, varastot ja muut piharakennukset. Palvelen pääasiassa kotitalouksia, mutta voin neuvotella myös rivitaloyhtiöiden kanssa heidän uudisrakennustarpeistaan. Toimialueeni kattaa Salon lisäksi Turun seudun. Ota yhteyttä, niin jutellaan toiveistasi!

 

Tutustu myös muihin palveluihin – tarjoan monipuoliset remonttipalvelut

Jos uudisrakentaminen ei ole ajankohtaista, mutta remontti sen sijaan on, voit kääntyä tällöinkin yritykseni puoleen. Teen kylpyhuoneremontit, huoneistoremontit ja kaikki muut kodin remontit. Katsotaan yhdessä, millainen toteutus olisi juuri sinun kohteeseesi paras. Voit pyytää minut vaikka kartoittamaan kotisi tilanteen, jonka pohjalta annan mielelläni arvion kustannuksista ja tehtävistä töistä.