Kodin remontit ja uudisrakentaminen Salon ja Turun seudulla

Tarvitsetko kotiin pientä pintaremonttia vai haluaisitko rakennuttaa kokonaan uuden omakotitalon? Rakennusliike Petri Vainio Oy:ltä hoituvat niin uudisrakentaminen, kodin remontit kuin muutkin saneeraustyöt aina luotettavasti ajallaan. Toimin pääasiassa Turun ja Salon seudulla palvellen yksityisasiakkaita, mutta neuvottelen mielelläni rakennus- ja remonttihommista myös esim. rivitaloyhtiöiden kanssa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ammattimainen rakennusliike palvelee

Tarjoan asiakkailleni kattavat rakennuspalvelut aina pienistä korjauksista talon rakentamiseen. Isommissa projekteissa teen töitä luotettavien apumiesten kanssa.

  • Uudisrakentaminen
  • Omakotitalot avaimet käteen -periaatteella
  • Korjaukset
  • Kylpyhuoneremontti ja muut märkätilaremontit
  • Muut kodin remontit

Mikäli tarvitsemaasi remontti- tai rakennuspalvelua ei löytynyt listalta, ota yhteyttä joka tapauksessa. Voimme yhdessä katsoa tilannettasi ja löytää sopivimman rakennusratkaisun!

VTT märkätilasertifikaatti

Omaan VTT märkätilasertifikaatin, joka tarkoittaa sitä, että kaikki märkätiloihin kuten kylpyhuoneeseen, saunaan tai WC:hen liittyvät työt suoritetaan aina työn vaatimalla ammattiosaamisella ja huolellisuudella. Sertifikaatti on merkki siitä, että sen haltija on kykenevä suorittamaan märkätilatöitä kestävällä, oikealla ja rakennusasetuksia noudattavalla tavalla.

Rakennusliike Petri Vainio Oy
Paarantie 11
25250
MÄRYNUMMI
0500 741 528
posti@rakennusliikepetrivainio.fi
www.rakennusliikepetrivainio.fi

Suosittele meitä